• esp
  • cat
Twitter calygas Projecta't
Logo Calygas
mail accés usuaris registrats

Ofertes Calygas

No data to display

Com funciona

  1. Després de registrar-se prèviament com a client, seleccionar l'article o articles, indicant la quantitat d'unitats desitjada abans de prémer "afegir comanda".
  2. S'aniran afegint a la cistella de la comanda, que es troba a la part superior dreta.

    accés a la comanda


  3. Un cop afegits tots els articles que desitgi comprar, per finalitzar la comanda cal clicar la cistella, on veurà el detall d'articles que ha anat afegint, i prémer el botó "finalitzar comanda"

    Nota: Desprès de finalitzar la seva comanda li serà confirmada per Calygas la disponibilitat dels articles sol.licitats; fins aquest moment, la compra no es fa efectiva.


  4. Rebrà un e-mail al seu compte de correu amb el qual es va inscriure, amb el detall de la comanda i en breu Calygas li confirmarà la disponibilitat de l'estoc del material, així com la data prevista d'entrega.

Enviament i despeses de transport

El nostre espai outlet contempla per als nostres clients, la despesa de l'enviament gratuïta a la Garrotxa, l'Alt Empordà i el Baix Empordà.
Per a altres destinacions haurà de consultar-nos.
Els enviaments es realitzaran generalment, a través del nostre mitjà de transport, el repartiment del qual es duu a terme segons el nostre full de ruta.

Forma de pagament

La forma de pagament serà l'habitual concertada amb cada client.

Devolucions

En articles d'outlet NO s'admeten devolucions.